Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Javorový sirup Grade C se vyznačuje hlavně svou intenzivní chutí a vůní. Využívá se zejména při pečení například do perníku. Oproti sirupu Grade A má výraznější javorovou chuť a...
Kokosový cukr s jemnou karamelovou chutí je přírodní sladidlo ideální pro kávu, čaj, dezerty i pečení. Dodá pokrmům jedinečný charakter a potěší svou přirozenou strukturou.
Bio kokosový cukr je přírodní, bezlepkové sladidlo, které má nízký glykemický index (GI 35) oproti běžnému řepnému cukru, který má GI 87. Je tedy ideální jako jeho plnohodnotná...
Kokosový sirup BIO s jemnou karamelovou chutí se vyrábí z nektaru květů kokosové palmy. Skvělý na palačinky, do kaší i pečení. Bez přidaných látek a konzervantů.
Kukuřičný sirup je velmi univerzální i pro jeho neutrální chuť. Oceníte ho všude tam, kde nechcete pozměnit chuťové vlastnosti pokrmu, přitom ho však chcete dosladit zdravěji....
Kukuřičný sirup je velmi univerzální i pro jeho neutrální chuť. Oceníte ho všude tam, kde nechcete pozměnit chuťové vlastnosti pokrmu, přitom ho však chcete dosladit zdravěji....
Lucuma, známá jako zlato Inků, je prášek vyroben z exotického ovoce připomínající avokádo. Díky příjemné sladké chuti může být ideální náhradou za klasický cukr, ale její...
Třtinová melasa je cenným vedlejším produktem který se získává při výrobě třtinového cukru. Díky technologické výrobě jsou v melase narozdíl od cukru zachovány všechny přírodní...
Palmový cukr je přírodní sladidlo s bohatým karamelovým profilem, poskytuje jedinečnou chuť pro dezerty a omáčky. Skvělá volba pro rozšíření chutí ve vaší kuchyni.
Palmový cukr je přírodní sladidlo s bohatým karamelovým profilem, poskytuje jedinečnou chuť pro dezerty a omáčky. Skvělá volba pro rozšíření chutí ve vaší kuchyni.
Rýžový sirup je jedním ze sirupů, které mají neutrální chuť. Jeho použití je univerzální, avšak sladí méně než například datlový sirup nebo sirup z agáve. Ke slazení kávy nebo...
Rýžový sirup je jedním ze sirupů, které mají neutrální chuť. Jeho použití je univerzální, avšak sladí méně než například datlový sirup nebo sirup z agáve. Ke slazení kávy nebo...
Náš skořicový cukr spojuje třtinový cukr z Mauricia a 12 % pravé cejlonské skořice. Jemná karamelová chuť a delikátní aroma dělají z tohoto cukru výjimečný gurmánský zážitek.
Skořicový xylitol s pravou cejlonskou skořicí je vhodný i pro diabetiky. Dodá kaším, dezertům i kávě příjemnou sladkost a plnou, autentickou chuť skořice.
BIO třtinový cukr je přírodní sladidlo s jemnou karamelovou chutí, získávané z ekologicky pěstované cukrové třtiny. Ideální pro pečení, vaření i slazení nápojů. Přináší...
Přírodní třtinový cukr z úrodných plantáží ostrova Maurucius. Má krásnou světle hnědou barvu a jemnou karamelovo-medovou chuť díky zbytkovému obsahu melasy. Třtinový cukr...
Vanilkový cukr s 5 % pravé madagaskarské vanilky a třtinovým cukrem Dry Demerara z Mauricia. Intenzivní chuť a vůně, které nemají s běžnými cukry srovnání.
Vanilkový erythritol s 5 % pravé vanilky z Madagaskaru je vhodný i pro diabetiky. Bez aromat a náhražek, dodá dezertům, kaším či kávě plnou vůni a chuť vanilky.
Prémiový vanilkový xylitol s 5 % pravé vanilky z Madagaskaru. Alternativa k vanilkovému cukru s intenzivní chutí a vůní, ideální do dezertů, kávy i pečiva.
Xylitol je alternativní sladidlo vhodné pro diabetiky, příznivce zdravého stravování i při hubnutí. Oproti běžnému cukru má tu výhodu, že obsahuje až o 40% méně kalorií a přitom...