Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Xylitol BIO je alternativní sladidlo vhodné pro diabetiky, příznivce zdravého stravování i při hubnutí. Oproti běžnému cukru má tu výhodu, že obsahuje až o 40% méně kalorií a...
Yaconový sirup BIO je přírodní sladidlo z jakonu s jemnou karamelovou chutí, vyráběné z čerstvého kořene yaconu šetrným způsobem jako alternativa běžného cukru.
Objevte přírodní sladkost se světlým bio agáve sirupem. Ideální pro vegany, s nižším glykemickým indexem a vyšší sladivostí než běžný cukr, tento sirup se vyrábí z agáve...
Javorový sirup Grade C se vyznačuje hlavně svou intenzivní chutí a vůní. Využívá se zejména při pečení například do perníku. Oproti sirupu Grade A má výraznější javorovou chuť a...
Datlový cukr BIO je přírodní sladidlo s jemnou karamelovou chutí, vyrobené ze sušených datlí. Skvělá alternativa ke klasickému cukru v dezertech i nápojích. Vysoce kvalitní...
Erythritol moučka může být skvělou náhradou běžného cukru. A nejen, že sladí téměř stejně jako cukr, ale neobsahuje téměř žádné kalorie. Může tak být vhodný pro diabetiky, při...
Užijte si jedinečnou chuť a aroma pravého kanadského bio javorového sirupu nejvyšší třídy "A" a dopřejte si kousek kanadské divočiny přímo na svém stole.
BIO Panela nebo také rapadura je sušená třtinová šťáva získaná drcením třtinových stvolů a její součástí zůstává i cenná melasa. Panela je vynikající pro pečení a sladění...
BIO rýžový sirup je jemné přírodní sladidlo s lehce karamelovou chutí. Skvělý do kaší, dezertů, nápojů i vaření. Neutrální a všestranný pomocník do každé kuchyně.
Tmavý třtinový cukr má velmi zajímavou chuť připomínající karamel díky zbytkovému obsahu melasy. Čím více je cukr tmavý tím více melasy obsahuje. Třtinový cukr neprochází...