Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Erythritol je zdravější náhrada běžného cukru. A nejen, že sladí téměř stejně jako cukr, ale neobsahuje téměř žádné kalorie. Vhodný je tak pro diabetiky, při redukci váhy i Low...
Xylitol moučka chutná, vypadá a sladí stejně jako cukr. Ale má o 40% méně kalorií. Jeho glykemický index je pouhých 7. Moučkový Xylitol využijete při přípravě snídaní, do těst i...
Přírodní palmový cukr s jemně karamelovou chutí a zlatohnědou barvou. Vyrábí se tradičně z nektaru květů palmy a je oblíbenou alternativou ke klasickému cukru.
Nemusíte se namáhat se strouháním citronové kůry, citronový cukr ji hravě nahradí. S Bio citronovým cukrem dodáte moučníkům, krémům, tvarohu, zmrzlině i koktejlům sladkou i...
Chuť a vůně bio skořice, smíchaná se sladkým bio třtinovým cukrem. Použijte bio skořicový cukr do těst, kompotů, kávy, svařeného vína, smoothies nebo na posypání dezertů.
Bio vanilkový cukr Amylon, to je chuť a vůně pravé vanilky ve spojení se sladkým třtinovým cukrem. S ním zaručeně vylepšíte i recepty po babičce. Bio vanilkový cukr můžete...
Erythritol BIO je zdravější náhrada běžného cukru. A nejen, že sladí téměř stejně jako cukr, ale neobsahuje téměř žádné kalorie. Vhodný je tak pro diabetiky, při redukci váhy i...
Erythritol stevia kombinuje vynikající vlastnosti sladidel erythritolu a stévie. Výsledkem je přírodní sladidlo, které má stejnou sladivost jako cukr a také tak chutná. Dá se...
Kokosový cukr s jemnou karamelovou chutí je přírodní sladidlo ideální pro kávu, čaj, dezerty i pečení. Dodá pokrmům jedinečný charakter a potěší svou přirozenou strukturou.
Bio kokosový cukr je přírodní, bezlepkové sladidlo, které má nízký glykemický index (GI 35) oproti běžnému řepnému cukru, který má GI 87. Je tedy ideální jako jeho plnohodnotná...
Lucuma, známá jako zlato Inků, je prášek vyroben z exotického ovoce připomínající avokádo. Díky příjemné sladké chuti může být ideální náhradou za klasický cukr, ale její...
Třtinová melasa je cenným vedlejším produktem který se získává při výrobě třtinového cukru. Díky technologické výrobě jsou v melase narozdíl od cukru zachovány všechny přírodní...
Palmový cukr je přírodní sladidlo s bohatým karamelovým profilem, poskytuje jedinečnou chuť pro dezerty a omáčky. Skvělá volba pro rozšíření chutí ve vaší kuchyni.
Palmový cukr je přírodní sladidlo s bohatým karamelovým profilem, poskytuje jedinečnou chuť pro dezerty a omáčky. Skvělá volba pro rozšíření chutí ve vaší kuchyni.
Náš skořicový cukr spojuje třtinový cukr z Mauricia a 12 % pravé cejlonské skořice. Jemná karamelová chuť a delikátní aroma dělají z tohoto cukru výjimečný gurmánský zážitek.
Skořicový xylitol s pravou cejlonskou skořicí je vhodný i pro diabetiky. Dodá kaším, dezertům i kávě příjemnou sladkost a plnou, autentickou chuť skořice.
BIO třtinový cukr je přírodní sladidlo s jemnou karamelovou chutí, získávané z ekologicky pěstované cukrové třtiny. Ideální pro pečení, vaření i slazení nápojů. Přináší...
Přírodní třtinový cukr z úrodných plantáží ostrova Maurucius. Má krásnou světle hnědou barvu a jemnou karamelovo-medovou chuť díky zbytkovému obsahu melasy. Třtinový cukr...
Vanilkový cukr s 5 % pravé madagaskarské vanilky a třtinovým cukrem Dry Demerara z Mauricia. Intenzivní chuť a vůně, které nemají s běžnými cukry srovnání.
Vanilkový erythritol s 5 % pravé vanilky z Madagaskaru je vhodný i pro diabetiky. Bez aromat a náhražek, dodá dezertům, kaším či kávě plnou vůni a chuť vanilky.
Prémiový vanilkový xylitol s 5 % pravé vanilky z Madagaskaru. Alternativa k vanilkovému cukru s intenzivní chutí a vůní, ideální do dezertů, kávy i pečiva.