Probio kaše Pistácie 60 g
Kód: 22229Související produkty
Detailní popis produktu
probio Kaše s pistáciová
Probio kaše Pistácie je krémově jemná rýžová kaše s kousky pistácií. Skvěle se hodí jako rychlá a výživná snídaně nebo odpolední svačina.
Kaše neobsahuje lepek, laktózu ani kasein, a proto je ideální volbou pro ty, kteří mají výživová omezení. Je obohacena o probiotické kultury a inulin, který slouží jako prebiotická vláknina podporující jejich růst.
Vhodná pro sportovce, seniory, vegany, osoby s bezlepkovou dietou i děti, takže si ji může vychutnat opravdu každý, kdo touží po jemné a zároveň výživné dobrotě s pistáciovým nádechem.
příprava
Obsah sáčku zalijte 150 ml horké vody (max. 80 °C) a dobře promíchejte. Po uplynutí 3 minut je kaše připravena ke konzumaci. Doporučujeme konzumaci maximálně 3 porcí kaše denně.
Vyšší dávky konzultujte s lékařem nebo odborníkem na výživu.
SLOŽENÍ
Instantní rýžová kaše 45,4 %, kokosový tuk, sušený glukózový sirup, inulin 6 %, třtinový cukr, PISTÁCIOVÁ mouka 3,33 %, aroma, sůl, probiotická kultura (množství 2 miliardy na 1 porci), emulgátor: E472e (rostlinný původ), stabilizátor: E340, protispékavá látka: E551/Instant rice porridge 45.4%, coconut fat, dried glucose syrup, inulin 6%, cane sugar, PISTACHIO flour 3.33%, flavouring, salt, probiotic culture (quantity 2 billion per 1 serving), emulsifier: E472e (vegetable origin), stabiliser: E340, anti-caking agent: E551.
| Výživové údaje na 100 g | |
| Energie | 1777 kJ / 424 kcal | 
| Tuky | 18,0 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny | 15,0 g | 
| Sacharidy | 57,0 g | 
| z toho cukry | 8,3 g | 
| Vláknina | 5,8 g | 
| Bílkoviny | 4,7 g | 
| Sůl | 0,52 g | 
Skladování
Skladujte při teplotě do 24 °C, relativní vlhkosti do 70 %.
Země původu
Česká republika
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Ovesné kaše | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.07 kg | 
| EAN: | 8594202922908 | 
| Vlastnosti: | Bez lepku | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


.png?687609fa)


 
                                                                                                                                    
    
    
            