Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Nature's Charm Slazené kokosové kondenzované mléko je veganská alternativa k tradičnímu kondenzovanému mléku, vhodná pro osoby s intolerancí na laktózu nebo pro ty, kteří...
Celozrnná špaldová mouka s jemným mletím a oříškovou chutí je ideální pro pečení. Skvěle se hodí do různých druhů těst a pekařských výrobků díky svým výborným vlastnostem.
Polosvětlá hladká špaldová mouka s jemnou ořechovou chutí je skvělá na pečení chleba, koláčů, palačinek i vaflí. Hodí se do křehkých i třených těst a má všestranné využití v...
Hrubá špaldová mouka Nominal s jemnou oříškovou chutí je ideální na knedlíky, noky, bramboráky, bábovky i drobenku. Dodá pokrmům skvělou strukturu a lahodnou chuť.
Skořice cejlonská celá kůra je kvalitní koření s jemnou, sladkou chutí a delikátním aroma. Pochází ze Srí Lanky a je ideální pro dezerty, omáčky či nápoje. Přináší autentický...
Čistá přírodní BIO skořice ze Srí Lanky v prvotřídní kvalitě. Naše cejlonská skořicová kůra udělá z klasického štrůdlu s jablky luxusní delikatesu. A tak lahodný svařák jako je...
Chia semínka obsahují přes 30% vlákniny a to se zastoupením nerozpustné i rozpustné složky. Z asi 30% tuku tvoří velký díl omeg-3 nenasycené mastné kyseliny. Také jsou ceněna...
Chléb Pro zdraví... se lněnou vlákninou slouží k přípravě chleba s výraznější chutí. Strukturou i barvou střídy připomíná běžný chléb. Obsahuje kvalitní lněnou vlákninu. Směs...
Arašídová mouka z loupaných arašídů je vyrobena jemným pomletím pokrutiny, která vznikla po odlisování oleje metodou za studena. Arašídová mouka je lehce stravitelná, je velmi...
Dýňová mouka je přirozeně bezlepková. Je vyrobena z odtučněných výlisků přírodního dýňového semínka. Mouka byla lisována za studena. Využijte ji v kuchyni na pečení, zahušťování...
Dýňová mouka z pražených semínek má jemnou oříškovou chuť a sytě zelenou barvu. Skvělá na pečení chleba, muffinů i zahuštění omáček. Hodí se do sladkých i slaných receptů....
Na výrobu naší kešu mouky se používají celosvětově nejkvalitnější kešu ořechy pocházející z afrického kontinentu. Kešu mouka obsahuje významné množství hořčíku a nenasycené...
Kukuřičný škrob bez lepku je kvalitní zahušťovadlo z ekologicky pěstované kukuřice. Ideální pro bezlepkáře. Zajišťuje hladkou texturu a nenarušuje chuť vašich pokrmů. Ideální...
Makovou mouku můžete použít jako náhradu za mouku pšeničnou. A ač vypadá jako mletý mák, stejně voní i chutná, jde o odlišnou surovinu. Mouka je odtučněná, ale obsahuje vysoký...
BIO Mandlová mouka se vyrábí z blanšírovaných bio mandlí, které jsou pomleté najemno. Obsahuje málo sacharidů, je přirozeně bezlepková a je vhodná i při Low Carb a RAW...
Manioková mouka je přírodní, bezlepková alternativa k tradičním moukám, která se získává mletím sušených kořenů manioku. Tato mouka je oblíbená zejména v bezlepkové a paleo...
Rýžová mouka hladká je jemná bezlepková alternativa vhodná na pečení, zahušťování i dezerty. Skvěle se kombinuje s jinými moukami pro lehká a nadýchaná těsta.
Sezamová mouka má velkou absorpční schopnost, obsahuje velké množství bílkovin a minimum sacharidů. Ideální je tak pro Low Carb, RAW i Paleo stravování. Mouka je díky lisování...
Xantanová guma je přírodní látka s mnoha užitečnými vlastnostmi. Prodlužuje čerstvost i životnost potravin. Usnadňuje práci s bezlepkovým těstem - nahrazuje vlastnosti lepku....