Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Polohrubá špaldová mouka s výbornými pekařskými vlastnostmi je ideální na kynutá i litá těsta, koláče, vánočky či muffiny. Má světlou barvu a skvěle doplní celozrnnou mouku pro...
Pokud toužíte po opravdové sladké harmonické chuti a intenzivní skořicové vůni, tak zapomeňte na levné náhražky a sáhněte po té jediné pravé cejlonské skořici. Ozdobte si...
BIO skořice pravá cejlonská je ta nejlepší skořice na světě. Na rozdíl od levnějších a nekvalitních odrůd má pravá skořice harmonickou sladkou chuť bez stop po štiplavosti a...
Při zadělávání těsta je možné chléb „vylepšit“ přídavkem různých semínek (len, sezam, dýně...). Např. slunečnicová semínka jsou nejen zdrojem velmi cenných živin, ale vypadají v...
Chléb Pro zdraví... se lněnou vlákninou slouží k přípravě chleba s výraznější chutí. Strukturou i barvou střídy připomíná běžný chléb. Obsahuje kvalitní lněnou vlákninu. Kromě...
Sypká směs na přípravu žitného perníku. Žitná mouka je původní staročeská surovina pro výrobu perníků. Nadýchaná nelepivá střída. Výborný objem. Perník vydrží dlouho vláčný....
Tapioková mouka je výborná náhrada za klasickou pšeničnou mouku. A má opravdu široké spektrum využití. Obsahuje spoustu sacharidů, bílkoviny a hlavně neobsahuje lepek ani jiné...
Vanilková pasta s 45 % mleté vanilky a 15 % semínek nabízí intenzivní chuť a vůni. Vysoce koncentrovaná, stačí malé množství pro dosažení silného efektu. Ideální pro...
Přírodní vanilkový extrakt s pětinásobnou koncentrací madagaskarské vanilky pro intenzivní chuť a vůni. Ideální pro profesionální cukráře i nadšence. Hustá konzistence...
Jemně mletá amarantová mouka si díky šetrnému zpracování uchovává veškeré živiny, výraznou chuť i vůni. Je přirozeně bezlepková a hodí se na pečení, zahušťování i obalování.
Máte už dost klasické mouky? Vyzkoušejte netradiční arašídovou mouku. Pražené arašídy se pouze mechanicky zpracují, a tak mouka obsahuje spoustu zdraví prospěšných živin.
Bio banánová plantejnová mouka je vyrobená ze zelených banánů (Green Plantain). Její chuť je neutrální, takže jí můžeme použít do sladkých i slaných pokrmů. Můžete jí použít až...
Bio cizrnová mouka z ekologicky pěstované cizrny je bohatá na bílkoviny, vlákninu a minerály. Přirozeně bezlepková, ideální pro celiaky. Skvělá pro pečení, falafely, zahušťování...
Čiroková mouka je velmi univerzální, neboť jí můžete nahradit skoro dvě třetiny klasické mouky, aniž by byl původní recept jakkoliv ovlivněn. Je tedy vhodná na sladké i slané...
Kaštanová mouka je vyrobena z plodů jedlého kaštanu. Je vhodná pro přípravu moučníků, sušenek, koláčů, chlebů apod. Kaštanová mouka má nasládlou chuť a příjemnou vůni. V...
Kokosová mouka je bohatým zdrojem bílkovin i vlákniny a navíc je přirozeně bezlepková. Její chuť i vůně je lehce nasládlá. Kokosovou moku můžete použít jako alternativu běžné...
Kokosová mouka je skvělou náhradou pšeničné mouky. Obsahuje málo tuku i sacharidů a je bohatá na vlákninu i bílkoviny. V kuchyni ji ocení vegani, vegetariáni i příznivci...
Konopná mouka se vyrábí rozemletím vylisovaných konopných semínek. Je až neuvěřitelné, že ve 100g konopné mouky nalezneme až dvojnásobek referenční hodnoty příjmu hořčíku a 140...
BIO kukuřičná mouka je přirozeně bezlepková a ideální pro pečení a vaření. Využijte ji na chléb, koláče, tortilly či polentu a dodejte svým pokrmům jemnou chuť a sladkost. Je...
Lněné semínko je prospěšné pro vysoký obsah vlákniny a bílkovin. Lněná mouka obsahuje minimum sacharidů a neobsahuje lepek. Díky obsahu kyseliny listové se bude hodit i těhotným...
Lněná mouka zlatá je vyrobena ze zlatého lněného semínka. Je bohatá na vlákninu a bílkoviny, zároveň ale obsahuje minimum tuku. Je přirozeně bezlepková a využít ji můžete na...