Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Mandlová mouka Standard z částečně blanšírovaných mandlí je ideální pro pečení i výrobu mandlového mléka. Přirozeně bezlepková, vhodná pro Low Carb stravování, dodá receptům...
BIO kokosový krém ke šlehání s 30 % tuku, bez lepku a laktózy. Ideální pro vegany i milovníky exotické kuchyně. Skvělý na dezerty, omáčky i rostlinnou šlehačku.
Výborný pomocník při pečení, vaše těsto bude odlehčené a nadýchané. Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Prášek do pečiva Amylon neobsahuje fosfáty....
Kypřící prášek do perníku bezlepkový a v biokvalitě. Vhodný pro celiaky i pro spotřebitele se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Je bez fosfátů....
Aroy-D je jednou z nejoblíbenějších značek a je synonymem kvality. Toto kokosové mléko se používá zejména na dezerty, dorty, zmrzlinu a nápoje. Podávejte vychlazené s drceným...
Arrowroot kořenový škrob BIO je přírodní zahušťovadlo s neutrální chutí. Skvěle zahustí polévky, omáčky i pudinky a dodá pečivu lehkost. Ideální alternativa k běžným škrobům i...
Pochutnat si na chlebu, i když máte celiakii či HIT? Ano! Vyzkoušejte naši směs na tmavý chléb s chia semínky a přesvědčte se, jak lahodný může bezlepkový chléb být. Z 500 g...
Sypká směs na přípravu bezlepkového perníku zajistí vláčný a chutný výsledek, který potěší celou rodinu. Ideální pro tradiční perník i vánoční perníčky. Užijte si pečení bez...
S Bio kypřícím práškem z vinného kamene budou vaše moučníky lehké jako peříčko a nadýchané jako obláček. Bio kypřící prášek z vinného kamene je bezlepkový i bezfosfátový. Vhodný...
Klasická mouka je často vnímána jako strašák, který našemu tělu pouze škodí. Naštěstí existují i druhy jako pšeničná celozrnná mouka, která se vyznačuje především vyšším podílem...
Lahůdkové droždí vás překvapí svou chutí i vůní, která má s klasickým droždím jen pramálo společného. Dodejte s lahůdkovým droždím svým pokrmům tu správnou intenzivní chuť. Do...
Guarová guma je přírodní látka, která má emulgující, stabilizující a zahušťující schopnosti. Zejména ji oceníte při pečení bezlepkových výrobků nebo Low Carb pečení. Díky...
Jáhlová mouka je výbornou alternativou za mouku pšeničnou. Zejména je Jáhlová mouka vhodná pro bezlepkové vaření i pečení, jelikož neobsahuje lepek. Své místo má ovšem i ve...
Jedlá soda má v domácnosti všestranné využití. Pokud doma nenajdete kypřící prášek ani droždí, tak jedlá soda je při pečení hravě nahradí. Těsto s přidanou sodou bude zaručeně...
Kukuřičná mouka hladká je ideální na přípravu bezlepkových pokrmů nebo jako náhrada části běžné mouky. Kukuřičná mouka je přirozeně bezlepková, takže je vhodná i pro celiaky....
Dokonce i takovou surovinu, jakou je kypřící prášek, je možné trošku vylepšit. Jen tak nějaký prášek se totiž nemůže pyšnit označením BIO. Tento kypřící prášek je zcela bez...
Dokonce i takovou surovinu, jakou je kypřící prášek, je možné trošku vylepšit. Jen tak nějaký prášek se totiž nemůže pyšnit označením BIO. Tento kypřící prášek je zcela bez...
Mouka Farina Manitoba je italský typ silné mouky s vysokým obsahem lepku a proteinů. Pokud se chystáte připravit vynikající croissanty, pizzu, bagety, panettone či pandoro, tak...
Je to nok, nebo je to knedlík? Oba se vaří ve vodě, jsou kluzké na povrchu a uvnitř jsou krásné vláčné. Není však důvod je odlišovat! Pokud budete při jejich přípravě používat...
Pokud toužíte po opravdové sladké harmonické chuti a intenzivní skořicové vůni, tak zapomeňte na levné náhražky a sáhněte po té jediné pravé cejlonské skořici. Ozdobte si...
BIO skořice pravá cejlonská je ta nejlepší skořice na světě. Na rozdíl od levnějších a nekvalitních odrůd má pravá skořice harmonickou sladkou chuť bez stop po štiplavosti a...