Fazole bílá Jumbo BIO

Kód: 11245/100
Novinka
Neohodnoceno
146 Kč
Skladem (>5 ks)
Varianta

Po uvaření má fazole bílá moučnou a lehce nasládlou chuť. Díky své nepříliš výrazné chuti lze bílé fazole použít k přípravě sladkých i slaných jídel. Připravte si z těchto BIO fazolí lahodné jídlo a zároveň dodejte tělu potřebné bílkoviny a vlákninu.

tags all

Detailní informace

Detailní popis produktu

bio Fazole bílá jumbo

Na trhu existuje spousta tvarů, barev a velikostí fazolí a fazole bílá JUMBO je opravdovým obrem v této kategorii. Bílé fazole jumbo jsou zdrojem bílkovin, sacharidů, vlákniny, minerálů i vitamínů, a tak by neměly ve vašem jídelníčku chybět.

 Fazole bílá Jumbo BIO - z boku

Navíc je můžete nechat naklíčit, čímž budou o něco stravitelnější a ještě navýšíte jejich výživovou hodnotu. Konzumace fazolí prospěje zejména vašemu trávení a cévní soustavě. Fazole bílá jumbo v BIO kvalitě má po uvaření moučnější, jemně nasládlou chuť.

Použití bílé fazole

Z bílé jumbo BIO fazole můžete připravit skvělou polévku i hlavní chod. Do práce si připravte salát z oblíbené zeleniny, přidejte bílé fazole, dresink a máte zdravý oběd, co vás spolehlivě zasytí. Bílé jumbo fazole se hodí ale i do tortil, omáček, pomazánek, k masu i do vegeburgeru.

Příprava

Nejprve fazole přebereme od drobných nečistot. Fazolky je zapotřebí předem namočit do vody - nejlépe přes noc (10-12 hodin). Poté vodu vylijeme a dáme fazole vařit cca 60-90 minut nebo 20 minut v tlakovém hrnci do změknutí. Po uvaření osolíme.

Složení

BIO Fazole bílá sušená*.

*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.

Velikost fazole: Jumbo

Výživové údaje na 100 g
Energie 1234 kJ / 295 kcal
Tuky 1,3 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 36,2 g
    z toho cukry 2,3 g
Vláknina 24,4 g
Bílkoviny 22,5 g
Sůl 0,01 g

Skladování

Skladujte při teplotě do 22°C a relativní vlhkosti nejvýše do 70%

Země původu

Polsko / Turecko / Čína (mimo EU)


 

Doplňkové parametry

Kategorie: Luštěniny
EAN: 8596466010513
Vlastnosti: Bez lepku, BIO

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola