Fazole adzuki
Kód: 232/100 232/500 Zvolte variantuDetailní popis produktu
červená fazole adzuki
Fazole adzuki jsou velice zdravé, a přesto i chutné. Jde o menší, tmavé podlouhlé fazolky, které mají spíše nasládlou, leč specifickou a výraznou chuť. Jejich výhodu je jejich lehká stravitelnost – zatímco většina ostatních luštěnin je spíše těžko stravitelná, fazole adzuki našim střevům ani žaludku nečiní žádné potíže.
Fazole Nachází se v nich vysoké množství fosforu. Dále obsahují mnoho bílkovin a vlákniny, avšak pouze minimální množství tuku. Kromě těchto látek fazole adzuki obsahují ještě hořčík a draslík.

V Číně a přilehlých oblastech se užívají zejména na sladko v různých pastách a dochucovadlech. Z fazolí adzuki si můžete připravit například zeleninový guláš nebo výbornou domácí pomazánku. Uvidíte, že fazole adzuki brzy přirostou vašemu srdci, a budete hledat příležitosti, jak je využít takřka u každého jídla.
Návod k přípravě
Důkladně propláchněte pod tekoucí vodou a namočte na 10-12 hodin. Poté vařte v nové vodě, dokud nebudou fazolky měkké na skus (40-60 minut). Nemícháme. Pěnu při vaření sbíráme. Upozorníme vás, že při věření adzuki fazolí je vhodné solit až na konec.
Složení
Fazole adzuki.
| Výživové údaje na 100 g | |
| Energie | 1453 kJ / 342 kcal |
| Tuky | 1,2 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
| Sacharidy | 57,0 g |
| z toho cukry | 1,2 g |
| Bílkoviny | 23,0 g |
| Sůl | 0,3 g |
Skladování
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Země původu
Argentina
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Luštěniny |
|---|---|
| EAN: | Zvolte variantu |
| Vlastnosti: | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


.png?687609fa)

