Bio kypřící prášek z vinného kamene 150g
Kód: 3603Související produkty
Máte už dost klasické mouky? Vyzkoušejte netradiční arašídovou mouku. Pražené arašídy se pouze mechanicky zpracují, a tak mouka obsahuje spoustu zdraví prospěšných živin.
Lněné semínko je prospěšné pro vysoký obsah vlákniny a bílkovin. Lněná mouka obsahuje minimum sacharidů a neobsahuje lepek. Díky obsahu kyseliny listové se bude hodit i těhotným...
Ovesnou mouku můžete využít místo klasické pšeničné mouky nebo jako doplněk k jiným moukám. Ať už jde o pečení, vaření či zahušťování. Naše ovesná mouka je bezlepková a je...
Dýňová mouka z pražených semínek má jemnou oříškovou chuť a sytě zelenou barvu. Skvělá na pečení chleba, muffinů i zahuštění omáček. Hodí se do sladkých i slaných receptů....
Lahůdkové droždí vás překvapí svou chutí i vůní, která má s klasickým droždím jen pramálo společného. Dodejte s lahůdkovým droždím svým pokrmům tu správnou intenzivní chuť. Do...
Lněná mouka zlatá je vyrobena ze zlatého lněného semínka. Je bohatá na vlákninu a bílkoviny, zároveň ale obsahuje minimum tuku. Je přirozeně bezlepková a využít ji můžete na...
Makovou mouku můžete použít jako náhradu za mouku pšeničnou. A ač vypadá jako mletý mák, stejně voní i chutná, jde o odlišnou surovinu. Mouka je odtučněná, ale obsahuje vysoký...
S lupinovou moukou můžete péct, zahušťovat, vyrábět těstoviny a nahradit s ní žloutky. Lupinová mouka je bohatá na bílkoviny, ale obsahuje minimum sacharidů. Je tedy vhodná při...
Ovesná celozrnná mouka bez lepku je chutná, plná živin a vhodná na pečení, vaření i zahušťování. Dodejte pokrmům báječnou ovesnou chuť i vůni.
Rýžová mouka hladká je jemná bezlepková alternativa vhodná na pečení, zahušťování i dezerty. Skvěle se kombinuje s jinými moukami pro lehká a nadýchaná těsta.
Čiroková mouka je velmi univerzální, neboť jí můžete nahradit skoro dvě třetiny klasické mouky, aniž by byl původní recept jakkoliv ovlivněn. Je tedy vhodná na sladké i slané...
Dýňová mouka je přirozeně bezlepková. Je vyrobena z odtučněných výlisků přírodního dýňového semínka. Mouka byla lisována za studena. Využijte ji v kuchyni na pečení, zahušťování...
Klasická mouka je často vnímána jako strašák, který našemu tělu pouze škodí. Naštěstí existují i druhy jako pšeničná celozrnná mouka, která se vyznačuje především vyšším podílem...
Jáhlová mouka je výbornou alternativou za mouku pšeničnou. Zejména je Jáhlová mouka vhodná pro bezlepkové vaření i pečení, jelikož neobsahuje lepek. Své místo má ovšem i ve...
Detailní popis produktu
Bio kypřící prášek z vinného kamene
Vinný kámen přirozeně vzniká v sudu, když je víno vystaveno nižší teplotě. Při použití dochází pak k reakci vinného kamene s jedlou sodou, díky čemuž je těsto dokonale nakypřené. Bio kypřící prášek z vinného kamene použijte do třeného, piškotového i perníkového těsta. Upečte si nadýchanou bábovku, koláče, roládu i dort. Nebo připravte vynikající palačinky nebo houskový knedlík.
Použití kypřícího prášku z vinného kamene
Bio kypřící prášek z vinného kamene se používá stejně jako klasický kypřící prášek do pečiva. Kypřící prášek může začít kypřit už při pokojové teplotě, proto je potřeba těsto rychle zpracovat a co nejdříve dát péct. Výhodou oproti klasickému kypřícímu prášku je, že jeden takový sáček stačí nahradit jen 3 lžičkami (17 g) kypřícího prášku z vinného kamene. Tato dávka je pak určená na 500g suchých surovin. Takže vám sáček kypřícího prášku vydrží opravdu dlouho.
Složení
Bio kukuřičný škrob, regulátor kyselosti vinný kámen neboli hydrogenvinan draselný, kypřící látka jedlá soda neboli hydrogenuhličitan sodný.
Země původu
Česká republika
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Pomocníci při pečení |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.22 kg |
| EAN: | 8594052880076 |
| Vlastnosti: | Bez lepku, BIO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


.png?687609fa)

