Bezlepková směs na lněné bagety (bez alergenů)

Kód: 8448/100 8448/500 Zvolte variantu
Novinka
Neohodnoceno
146 Kč 77 Kč od 77 Kč
Vyprodáno Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Varianta

Milujete pečivo, ale jste na bezlepkové či HIT dietě? Máme pro vás řešení! Vyzkoušejte bezlepkovou směs na lněné bagety bez alergenů a pochutnejte si na jedinečném, křupavém a voňavém pečivu. Z jednoho balení 500 g upečete 8 bagetek a z kilového 16 bagetek.

VEGAN, GMO, GLUTEN

Detailní informace

Detailní popis produktu

Směs na lněné bagety - bez lepku a jiných alergenů

Bezlepková směs na lněné bagety je jedinečná svým složením. Tato směs byla speciálně vyvinuta tak, aby splňovala náročné požadavky osob trpících celiakií, histaminovou intolerancí či jinými druhy potravinových alergií.

Neobsahuje proto lepek ani další alergeny, jako jsou například vejce, droždí či hydrogenované tuky. Bagety upečené z této směsi mají navíc lahodnou chuť, jsou křupavé a krásně voní.

Bagety jáhlovo-lněné Vital Country

Složení zcela bez alergenů

Tato bezlepková směs na lněné bagety plně odpovídá náročným požadavkům na antialergení složení. Neobsahuje nic z toho, s čím mají lidé trpící různými druhy alergií, jako jsou celiakie či histaminová intolerance, problémy.

Nenajdete v ní tedy žádnou z následujících surovin nebo alergenů:

  • vejce, droždí ani kvásek
  • mléko a laktóza
  • lepek, pšeničný škrob
  • cukr
  • konzervační látky
  • kukuřičná či rýžová mouka
  • sója, lupina, sezam
  • hydrogenované tuky
  • GMO

Je proto vhodná nejen pro osoby s potravinovými alergiemi, ale i pro vegany.

Návod na přípravu jedné 90 g bagetky

Příprava lněných bagetek z této bezlepkové směsi vám zabere pouze pár minut – přibližně 7 minut příprava a 35 minut pečení. Chutnají výborně jak čerstvé, tak i druhý den po upečení. Jsou křupavé, lahodné a navíc dobře stravitelné.

Do 75 ml vlažné vody přidejte 10 ml čerstvé citrónové šťávy nebo jablečného octa a důkladně rozmíchejte. Přidejte 70 g této moučné směsi a rukama nebo za pomoci kuchyňského robota důkladně smíchejte.

Z takto připraveného těsta vyformujte bagetky libovolné velikosti, posypte moučnou směsí a propracujte znovu, poté těsto nechte odpočívat alespoň 5 minut. Pak už jen bagetku dejte na plech vystlaný pečícím papírem a potřete roztaveným kokosovým tukem. Pečte v předehřáté troubě při teplotě 200 stupňů alespoň 35 minut. Upečenou bagetku nechte na mřížce vychladnout.

Bagety jáhlovo-lněné detail Vital Country

Z jednoho balení 500 g upečete 8 bagetek a z 1000 g balení 16 bagetek.

Složení

Tapioková mouka (maniokový škrob), jáhlová mouka, mouka z jitrocele indického (Plantago ovata), lněná mouka, bambusová vláknina, jedlá soda, kyselina citrónová, himálajská sůl.

Výživové údaje na 100 g
Energie 1287 kJ / 301 kcal
Tuky 4,36 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,54 g
Sacharidy 60,2 g
    z toho cukry 0,76 g
Vláknina 14,86 g
Bílkoviny 6,86 g
Sůl 1,22 g

Skladování

Skladujte v suchu a temnu, chraňte před teplem.

Vyrobeno

Slovensko


 

Doplňkové parametry

Kategorie: Směsi na pečení
EAN: Zvolte variantu
Druh mouky: Ostatní
Vlastnosti: Bez lepku

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola