Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Pohankovou mouku používáme na vaření i pečení. Přidáváme ji do běžné mouky a to v množství 30 procent. Pohanková mouka je přirozeně bezlepková. Pohanka je významným zdrojem...
Tapioková mouka je přirozeně bezlepková mouka. Je vhodná pro celiaky i alergiky. Škrobovitá mouka pochází z kořene Manioku. Používá se do sladkých i slaných pokrmů. Pro lidské...
Arašídová mouka z loupaných arašídů je vyrobena jemným pomletím pokrutiny, která vznikla po odlisování oleje metodou za studena. Arašídová mouka je lehce stravitelná, je velmi...
Dýňová mouka je přirozeně bezlepková. Je vyrobena z odtučněných výlisků přírodního dýňového semínka. Mouka byla lisována za studena. Využijte ji v kuchyni na pečení, zahušťování...
Dýňová mouka z pražených semínek má jemnou oříškovou chuť a sytě zelenou barvu. Skvělá na pečení chleba, muffinů i zahuštění omáček. Hodí se do sladkých i slaných receptů....
Na výrobu naší kešu mouky se používají celosvětově nejkvalitnější kešu ořechy pocházející z afrického kontinentu. Kešu mouka obsahuje významné množství hořčíku a nenasycené...
Kukuřičný škrob bez lepku je kvalitní zahušťovadlo z ekologicky pěstované kukuřice. Ideální pro bezlepkáře. Zajišťuje hladkou texturu a nenarušuje chuť vašich pokrmů. Ideální...
Makovou mouku můžete použít jako náhradu za mouku pšeničnou. A ač vypadá jako mletý mák, stejně voní i chutná, jde o odlišnou surovinu. Mouka je odtučněná, ale obsahuje vysoký...
BIO Mandlová mouka se vyrábí z blanšírovaných bio mandlí, které jsou pomleté najemno. Obsahuje málo sacharidů, je přirozeně bezlepková a je vhodná i při Low Carb a RAW...
Manioková mouka je přírodní, bezlepková alternativa k tradičním moukám, která se získává mletím sušených kořenů manioku. Tato mouka je oblíbená zejména v bezlepkové a paleo...
Mouka z červené čočky má neutrální chuť, a tak s ní můžete upéct sladké i slané pokrmy, zahušťovat i obalovat. Oproti klasické mouce obsahuje ta z červené čočky více vlákniny i...
Rýžová mouka hladká je jemná bezlepková alternativa vhodná na pečení, zahušťování i dezerty. Skvěle se kombinuje s jinými moukami pro lehká a nadýchaná těsta.
Sezamová mouka má velkou absorpční schopnost, obsahuje velké množství bílkovin a minimum sacharidů. Ideální je tak pro Low Carb, RAW i Paleo stravování. Mouka je díky lisování...