Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Bio Idea Fusilli Tricolore jsou barevné těstoviny z bio semoliny s rajčaty a špenátem. Skvěle drží omáčku a dodají vašemu jídlu chuť, barvu i kousek Itálie.
Sladká a šťavnatá bio cherry rajčátka dozrávají na slunci v italské přírodě. Mají plnou chuť a jemnou strukturu, skvělé do omáček, polévek i středomořských jídel.
Bio Kapary ze sluncem zalité Sicílie vynikají výraznou a lehce pikantní chutí. Dodají středomořský šmrnc salátům, těstovinám, omáčkám i pizze a podtrhnou chuť italských pokrmů.
Bio krájená rajčata z Itálie vynikají šťavnatostí, přirozenou sladkostí a čistou chutí. Ideální základ pro omáčky, polévky či zeleninové směsi – bez zbytečných přísad, šetrně...
Bio Idea celozrnné lasagne z kvalitní semoliny z ekologického zemědělství. Bez předváření, s plnou chutí a skvělou strukturou pro snadnou přípravu pravé italské klasiky.
Tradiční pšeničné lasagne Bio Idea ze severu Itálie vynikají pevnou strukturou a jemnou chutí. Bez předváření, stačí je zapéct a vychutnat si pravou atmosféru italské kuchyně.
Tradiční italské bio lasagne se špenátem, připravené k okamžitému použití. Bez předváření, bez barviv, s jemnou chutí a přirozenou zelenou barvou. Stačí jen zapéct.
Bio Idea Lumaconi polocelozrnné těstoviny ve tvaru velkých mušlí ze Sicílie jsou ideální k plnění a pečení. Tradičně vyrobené rodinou Barbagallo, mají bohatou chuť a skvěle drží...
Bio Idea Macaroni Bio jsou sicilské makaróny z tvrdé pšenice sušené tradiční metodou pro plnou chuť vhodné do zapékaných pokrmů i k rajčatovým a smetanovým omáčkám.
Bio Idea Paccheri – velké duté trubičky z bio polocelozrnné pšenice ze Sicílie. Ideální k plnění a pečení, s bohatou chutí a rustikálním nádechem díky tradiční výrobě.
Jemně pasírovaná bio passata z rajčat dozrálých na slunci, vyrobená přímo v Itálii. Hladká a hustá omáčka bez slupek, ideální pro polévky, těstoviny i zeleninová jídla.
Bio Passata Originale je jemné rajčatové pyré z italských rajčat dozrálých na slunci. Hladká konzistence a plná chuť z ní dělají ideální základ do omáček, polévek i zeleninových...
Bio Passata Rustica je italské rajčatové pyré s hrubší strukturou a chutí čerstvých rajčat. Skvělá volba pro omáčky, pizzu i rychlá jídla bez dlouhého vaření.
Bio passata ze žlutých italských rajčat s jemnou, přirozeně sladkou chutí. Hladká omáčka bez slupek, ideální jako základ pro polévky, zeleninová jídla i těstoviny.
Pesto Rosso z bio sušených rajčat, mandlí a bylinek podle sicilské receptury. Intenzivní chuť bez konzervantů, ideální k těstovinám, bruschettě či do omáček.
Rigatoni Bio Idea s quinoou spojují sicilskou tradici, prvotřídní tvrdou pšenici a jemný oříškový tón quinoy. Poctivé bio těstoviny, které dodají vašim pokrmům autentickou chuť...
Celozrnné bio špagety La Bio Idea z tvrdé pšenice se vyrábějí tradičním sicilským postupem. Pomalé sušení zvýrazňuje jejich chuť i vůni. Výborně doplní omáčky, zeleninová jídla...
Bio špaldové špagety s jemnou oříškovou chutí od italské rodinné firmy Andalini. Tradičně vyráběné bronzovými formami, skvěle drží omáčku a dodají jídlům pravý italský nádech.
Spaghetti White jsou sicilské špagety z tvrdé pšenice s jemnou chutí a pevnou strukturou. Ideální k rajčatovým omáčkám, boloňské i dalším italským receptům.
Semolinové vaječné tagliatelle v bio kvalitě od italské rodinné firmy Andalini. Tradiční chuť, poctivé řemeslo a skvělá volba k omáčkám i každodennímu vaření.