Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Cruz De Malta Yerba Mate Con Palo - yerba mate z vyšších kruhů s intenzivním aroma a silnou chutí, která vydrží několik zalití. Tento produkt spojuje tradici s moderním stylem a...
Konzumace čaje Matcha podporuje rovnoměrné rozložení energie v těle, čímž až o 30 - 40% zrychluje metabolismus a zpomaluje stárnutí. Je vhodný pro chvíle meditace a období, kdy...
Černý kmín neboli černucha se především používá v kuchyni indické a na Blízkém východě. Používá se jako jemnější verze pepře neboť má mírně pikantní a příjemně zemitou chuť....
BIO přepuštěné máslo Ghí s jemnou oříškovou chutí, vhodné i pro intoleranci na mléčnou bílkovinu. Vysoký kouřový bod a dlouhá trvanlivost bez nutnosti chlazení.
Ghí – tradičně přepuštěné máslo s jemnou oříškovou chutí, bez mléčné bílkoviny. Vhodné na smažení i pečení, stabilní při vysokých teplotách a bez nutnosti chlazení.
Ghí – tradičně přepuštěné máslo s jemnou oříškovou chutí, bez mléčné bílkoviny. Vhodné na smažení i pečení, stabilní při vysokých teplotách a bez nutnosti chlazení.
Pokud máte rádi asijskou kuchyni, určitě si zamilujete čínské žluté nudle. Tyto nudle mají výbornou chuť a dokážou obohatit každé jídlo. Použijte je jako základ pro vaše...
Černá čočka Beluga je tak trochu gurmánskou záležitostí, kterou si mohou dopřát i diabetici, jeikož má nízký glykemický index . Kvůli své černé barvě je často přezdívána na...
BIO černá čočka Beluga vyniká lesklým vzhledem, oříškovou chutí a pevnou texturou. Skvělá do salátů, polévek i jako základ moderních rostlinných pokrmů.
Červenou čočku loupanou půlenou v bio kvalitě si oblíbíte nejen díky její chuti, ale snadno a rychle se i připravuje. Nevyžaduje žádné zdlouhavé namáčení předem, jak tomu je u...
BIO hnědá čočka má jemně zemitou chuť a pevnou strukturu. Hodí se do polévek, salátů, směsí i jako příloha. Výborně ladí s kořením, bylinkami i kyselými přísadami.
"Nejluxusnější čočka", i tak by se dala označit zelená francouzská čočka z oblasti Puy. Má nevšední kořeněnou chuť. Tuto čočku není nutné namáčet, nerozvaří se a je vhodná i pro...
BIO zelená francouzská čočka vyniká lahodně oříškovou a pepřovou chutí, skvělou variabilitou v kuchyni a vysokým obsahem vlákniny a minerálů. Ideální pro saláty, polévky a...
Žlutá čočka půlená BIO má jemnou, nasládlou chuť a po uvaření krémovou konzistenci. Bez namáčení je hotová za pár minut. Skvělá do polévek, kaší, pomazánek i orientálních jídel.
Objevte úžasný datlový sirup - chuťová symfonie s vůní a konzistencí, která zaujme. Vyzkoušejte ho s teplou krupicovou kaší nebo ve smoothie s banány nebo jiným ovocem. Tradiční...
Datlový sirup je velmi oblíbený jak u dospělých, tak u dětí, které ho pro svoji chuť prostě milují. Přitom je i velmi ekonomický neboť ho stačí přidat jen malé množství - sladí...
Datlový sirup je velmi oblíbený jak u dospělých, tak u dětí, které ho pro svoji chuť prostě milují. Přitom je i velmi ekonomický neboť ho stačí přidat jen malé množství - sladí...
Del Cebador Sabor Intenso nabízí výraznou a kouřovou chuť s jemnou rostlinnou vůní. Silnější verze yerba maté od Del Cebador, vhodná pro fanoušky tradičních Uruguayských chutí.