Mandlová mouka BIO
Kód: 4544/100 4544/500 Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
BIO Mandlová mouka
Na BIO Mandlové mouce oceníte nejen chuť a vůni, ale i její složení. Mandlová mouka je přirozeně bezlepková a díky minimálnímu obsahu sacharidů je rovněž vhodná u LOW CARB diety. Na své si přijdou i příznivci RAW a paleo stravy, a také vegani i vegetariáni.

Mandle jsou výborným zdrojem bílkovin a zdravých tuků včetně omega 3 a omega 6 kyselin. Obsahují spoustu vlákniny, hořčíku, vápníku, zinku, manganu, železa a vitamínů E.
Použití
BIO Mandlovou mouku si zaručeně oblíbíte. Upečte si lahodnou mandlovou buchtu s jablky nebo mandlový korpus na dort. BIO mandlovku můžete použít i na zahuštění RAW pudinku. Upravte si recept na linecké cukroví, s mandlovou moukou bude opravdu famózní. A domácí marcipán se prostě bez naší BIO Mandlové mouky neobejde.
Z mandlové mouky můžete rovněž připravit mandlové mléko. Stačí mouku nechat asi 3 hodiny ve vodě louhovat, poté rozmixovat do vypěnění a osladit medem nebo sirupem (z naší nabídky můžete vyzkoušet javorový, datlový či agávový).
Makronky, mandlová náplň, mandlové sušenky, bábovka, palačinky, muffiny ale i bezlepkové housky. S BIO Mandlovou moukou můžete v kuchyni prostě řádit do aleluja. Tak si ji rychle objednejte, ať všechny ty dobroty stihnete ukuchtit.
Složení
100% mletá jádra mandlí*.
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
| Výživové údaje na 100 g | |
| Energie | 2508 kJ / 600 kcal |
| Tuky | 53,0 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 5,1 g |
| Sacharidy | 3,9 g |
| z toho cukry | 3,5 g |
| Vláknina | 12,6 g |
| Bílkoviny | 22,3 g |
| Sůl | 0,03 g |
ZEMĚ PŮVODU
Španělsko / Itálie./ Portugalsko
Skladování
Při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Mouky |
|---|---|
| EAN: | Zvolte variantu |
| Druh mouky: | Ořechová |
| Vlastnosti: | Bez lepku, BIO |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


.png?687609fa)

