Lněná mouka zlatá

Kód: 4847/100 4847/500 Zvolte variantu
Novinka
Neohodnoceno
126 Kč 67 Kč od 67 Kč
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Varianta

Lněná mouka zlatá je vyrobena ze zlatého lněného semínka. Je bohatá na vlákninu a bílkoviny, zároveň ale obsahuje minimum tuku. Je přirozeně bezlepková a využít ji můžete na zahušťování i pečení sladkých a slaných pokrmů. Vhodná pro Low Carb.

VEGAN, GMO, GLUTEN

Detailní informace

Detailní popis produktu

Lněná mouka ze zlatého lnu

Zlatou lněnou moukou můžete hravě nahradit mouku pšeničnou. Vyrábí se mletím zlatých lněných semínek, které se nejdříve částečně zbaví oleje lisováním za studena. Tím si zachovávají většinu cenných živin.

Lněná mouka zlatá - z boku

Lněná mouka neobsahuje lepek a tak ji mohou používat i celiaci. Díky minimálnímu obsahu sacharidů je rovněž vhodná při Low Carb stravování. Na své si přijdou i příznivci RAW stravy, vegani, vegetariáni či sportovci. Lněná semínka vám zajistí totiž velký přísun vlákniny i bílkovin.

POUŽITÍ

Zlatá lněná mouka se dá použít všude tam, kde byste použili mouku pšeničnou. Můžete z ní připravit těsta na pečivo, chléb, palačinky, slané i sladké dezerty nebo nepečené cukroví. Lněné semínko po smíchání s vodou nabývá na objemu a trochu gelovatí, takže se skvěle hodí i na zahušťování.

Ať už jde o polévky, omáčky, zeleninová jídla nebo třeba karbanátky. Lněnou mouku můžete přidat i do jogurtu, pomazánek, koktejlu, smoothies nebo proteinového nápoje za účelem zvýšení příjmu vlákniny, bílkovin a dalších živin.

Složení

100% mleté výlisky ze semen lnu zlatého (lněná proteinová mouka).

Výživové údaje na 100 g
Energie 1420 kJ / 338 kcal
Tuky 14,0 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 1,4 g
Sacharidy 9,0 g
    z toho cukry 1,9 g
Vláknina 27,0 g
Bílkoviny 30,0 g
Sůl 0,1 g

Skladování

Při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.

vyrobeno

Česká republika / Slovensko


 

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
EAN: Zvolte variantu
Druh mouky: Semínková
Vlastnosti: Bez lepku

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola