(DMT) HAVANNA Alfajores nuez 330 g
Kód: 21908Související produkty
Detailní popis produktu
Tradiční argentinské sušenky - Ořechové 6 ks Datum minimální trvanlivosti produktu je do 10.10.2025!
Havanna Alfajores Nuez jsou jemnou variací na tradiční argentinské sladkosti. Značka Havanna, založená v roce 1948 v Mar del Plata, je dodnes symbolem argentinské cukrářské tradice a kvality, přičemž alfajores jsou považovány za její nejikoničtější pochoutku.
Varianta nabízí šest ručně vyráběných alfajores v elegantním balení. Měkké sušenky jsou plněné sametově jemnou směsí dulce de leche, tedy karamelového mléčného krému typického pro Latinskou Ameriku.
Náplň je navíc obohacena o kešu a vlašské ořechy, které přinášejí do každého sousta křupavou strukturu a jemně oříškový nádech. Vše je završeno polevou z bílé čokolády, která sladkosti dodává jemnost a vyvážený závěr.
Díky elegantnímu balení jsou jako stvořené k obdarování a potěší každého milovníka sladkostí. Přinášejí chuť Argentiny všude tam, kde si chcete dopřát něco výjimečného.
Složení
Cukr, MLÉKO, PŠENIČNÁ mouka, kakaová hmota, margarín, glukózový sirup, kakaové máslo, VEJCE V PRÁŠKU, kukuřičný škrob, med, kakaový prášek, zvlhčovadlo (sorbitolový sirup E420ii), kypřicí látka (hydrogenuhličitan sodný E500ii), slunečnicový lecitin (E322), hydrolyzovaný slunečnicový protein, sůl, kypřicí látka (hydrogenuhličitan amonný E503ii), aroma (vanilin), přírodní citronové aroma, mandlové aroma, přírodní pomerančové aroma.
Upozornění: Může obsahovat stopy skořápkových plodů (např. ořechů).
- Obsah balení:
6 x Afajores plněné dulce de leche s čokoládovou polevou ( 1 ks = 47 g )
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1617 kJ / 387 kcal |
Tuky | 14,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 6,3 g |
Sacharidy | 59,0 g |
z toho cukry | 34,0 g |
Bílkoviny | 6,5 g |
Sůl | 0,08 g |
SKLADOVÁNÍ
Po otevření uchovávejte v chladu.
Vyrobeno
Argentina
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušenky a cookies |
---|---|
Hmotnost: | 0.45 kg |
EAN: | 7791875006138 |
Vlastnosti: | Bez lepku |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.