Novinky, Strana 24
Nejprodávanější
Výpis produktů
BIO kukuřičná mouka je přirozeně bezlepková a ideální pro pečení a vaření. Využijte ji na chléb, koláče, tortilly či polentu a dodejte svým pokrmům jemnou chuť a sladkost. Je...
Mouka z červené čočky má neutrální chuť, a tak s ní můžete upéct sladké i slané pokrmy, zahušťovat i obalovat. Oproti klasické mouce obsahuje ta z červené čočky více vlákniny i...
Ovesnou mouku můžete využít místo klasické pšeničné mouky nebo jako doplněk k jiným moukám. Ať už jde o pečení, vaření či zahušťování. Naše ovesná mouka je bezlepková a je...
Ovesná mouka BIO Bez lepku z tradičního finského mlýna je ideální na pečení, kaše i zahušťování. Jemná struktura, šetrné zpracování a bezpečná výroba bez rizika kontaminace...
Pohankovou mouku používáme na vaření i pečení. Přidáváme ji do běžné mouky a to v množství 30 procent. Pohanková mouka je přirozeně bezlepková. Pohanka je významným zdrojem...
Rýžová mouka hladká je jemná bezlepková alternativa vhodná na pečení, zahušťování i dezerty. Skvěle se kombinuje s jinými moukami pro lehká a nadýchaná těsta.
