Para ořechy natural
Kód: 379/500Související produkty

Vyzkoušejte loupané přírodní pistácie - nepražené a bez soli, plné bílkovin, vlákniny a zdravých tuků. Připraveny k okamžité konzumaci. Věděli jste, že na 1 kg loupaných...

Mandle NONPAREIL jsou označovány jako „mandle královské“. Tyto mandle jsou natural což je nejpřirozenější a nejzdravější forma mandlí. Nonpareil jsou nejkvalitnější mandle z...

Blanšírované mandle bez slupky, 100% natural, nepražené a nesolené. Jemná chuť, hebká textura, ideální na zobání i jako součást Low Carb jídelníčku.
Detailní popis produktu
Brazilské ořechy natural
Para ořechy natural patří mezi největší a nejlahodnější ořechy světa a ocení je každý, kdo má rád sytou chuť a jemně máslovou texturu. Díky své výživnosti se hodí pro všechny, kdo hledají rychlou svačinu, která skutečně zasytí, ať už doma, v práci nebo na cestách.
V kuchyni mají široké využití – můžete je mlsat jen tak samotné, přidat do snídaňové kaše či domácí granoly, kombinovat se sušeným ovocem a čokoládou nebo je využít při pečení. Vyniknou také ve slaných receptech, kde dodají zajímavý kontrast jemné chuti a křupavé struktury.
Jejich krémová, lehce nasládlá chuť se rozplývá na jazyku a působí skutečně výjimečně. Para ořechy tak představují delikatesu, která povýší každodenní mlsání i slavnostní pohoštění na něco speciálního.
JAK POZNAT KVALITNÍ PARA OŘECHY?
Jádro by mělo být na lomu bílé až slonově bílé, jakékoliv barevné změny jsou znakem napadení plísněmi a jsou zcela nepřípustné. Jádro musí mít nasládlou, nikdy ne nahořklou chuť
Složení
Jádra para ořechů 100%
Alergeny dle EU: A8 - skořápkové plody
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 2743 kJ / 656 kcal |
Tuky | 66,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 15,1 g |
Sacharidy | 12,3 g |
z toho cukry | 2,3 g |
Bílkoviny | 14,3 g |
Sůl | 0 g |
Země původu
Bolívie / Peru
Skladování
Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 70 %
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní ořechy |
---|---|
EAN: | 8596466001658 |
Úprava: | natural |

Lískové ořechy v cukru a skořici jsou křupavá delikatesa s jemnou sladkostí a hřejivou chutí skořice. Ideální jako snack k čaji nebo kávě, či jako lahodný dárek pro milovníky...

Vychutnejte si nejčistší chuť s našimi BIO vlašskými ořechy. Pěstované s respektem k přírodě, ideální pro zdravé pečení a svačiny!

Vychutnejte si nejčistší chuť s našimi BIO vlašskými ořechy. Pěstované s respektem k přírodě, ideální pro zdravé pečení a svačiny!

BIO piniové oříšky s jemnou nasládlou chutí a máslovou texturou jsou pěstovány bez chemie. Perfektní do salátů, pest či dezertů, bohaté na zdravé tuky a bílkoviny, dodají vašim...

Tyto velké makadamové ořechy pocházejí z Afriky mají kalibraci 1 což je druhá největší možná velikost makadamů. Jsou lahodné, sladké a mají jemnou máslovou chuť. Obsahují také...

Naše vlašské ořechy obsahují až 80% půlek! Běžně prodávaná jádra vlašských ořechů obsahují pouze 20% - 30% půlek. Naše vlašské ořechy mají intenzivní ořechovou chuť, jádra jsou...

Piniové neboli cedrové ořechy jsou plné prospěšných vitamínů, tuků i minerálů a pro svou chuť i výživové hodnoty jsou velice vyhledávanou delikatesou. Naše křupavé oříšky nejsou...

Para ořechy natural vynikají jemně máslovou chutí a sytostí. Skvělé jako rychlá svačina, do kaší, granoly či pečení. Výjimečná delikatesa pro každý den. Vhodné při Low Carb.

Vyzkoušejte lahodnou krémovou chuť BIO para ořechů, která si podmaní vaše chuťové buňky. Garantujeme rychlé dodání, ať si na nich můžete smlsnout co nejdříve.

Piniové neboli cedrové ořechy jsou plné prospěšných vitamínů, tuků i minerálů a pro svou chuť i výživové hodnoty jsou velice vyhledávanou delikatesou. Naše křupavé oříšky nejsou...

Para ořechy natural vynikají jemně máslovou chutí a sytostí. Skvělé jako rychlá svačina, do kaší, granoly či pečení. Výjimečná delikatesa pro každý den. Vhodné při Low Carb.

Voňavé, křupavé, bez slupky, to jsou lahodné lískové ořechy loupané v BIO kvalitě. Mlsat je můžete samotné nebo s nimi péct, přidávat je do snídaňových kaší nebo připravit s...

Meruňková jádra jsou zpracovávána v potravinářském standardu, avšak dle nařízení EU 2017/1237, které stanoví maximální limit kyseliny kyanovodíkové v meruňkových jádrech...
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.